30 April 2010

TOYOL yang setia mendampingi ku~

View Comments

**************************************************************************************************

**************************************************************************************************


MSN Onion Icons Onion Icon Onion Icon Onion Icons MSN Onion Icon Onion Icons MSN Onion Emoticons Onion Emoticons MSN Onion Emoticon Onion Emoticons MSN Onion Emoticons

Warkah terakihr untuk ku~

View Comments


Warkah khas buatku.
dari kekasih untuk kekasih.. cewahh.. haha
trima kasih x tehingga ditujukan kepada ENGR. NORFAIZA BINTI FUAD
selaku pensyarah dan penasihat kelab KKE yg byk membantu diriku ini..
semoga segala sumbangan dan bimbingan yg diberikan dpt membantu ku untuk terus maju jaya kelak. Hanya tuhan sahaja yg dpt membalas jasamu :)
INSYAALLAH

Monkey Winks Monkey Emoticon Monkey Icons Yoyo Monkey Icons Cici Monkey Winks Yoyo Monkey Winks Yoyo Monkey Icon Monkey Icon Icon Monkey Yoyo Monkey Icon Cici Monkey Icons Yoyo

27 April 2010

Bermain bebola boling~

View Comments

*gambar kenang-kenangan AJK AGM2010 dan MANTAN KKE 09/10

Disebabkan aku xde cerita yang menarik wt mase skarang,
aku terpakse la cerita benda yg da lpas. haha
lpas pn xla lme sgt pon. ade dlm 1, 2 minggu lpas.
nk cte bende yg da lpas 4, 5 taun, aku pon lpe. hoho

Al kisah maka tersebut la kisah.. toiyiibb..
kelab kesayangan ku, kelab kejuruteraan elektrik anjurkan main bebola boling.
hoh.. seronok ke main bebola ni? bebola sotong lbih menarik rasenye bg diriku.
utk pengetahuan pembaca yg budiman, ni bukan la first time aku main boling.
cme second time je. perasaan jakun 2 masih ade la. haha

main punye main punye main punye main.. lpas tu rehat jp, main balik..
dlm perlawanan ni, aku secara sukarela menjadi partner presiden aka kama
walaupun pada mulanya beliau enggan kerana tidak tahan melayan kerenah jakun ku. haha
selain kami berdua, ade lg sorang yg berbakat besar dlm permainan bebola boling ni..
xlain xbukan si GG. haha.. kami bertiga digandingkan utk mencabar grup2 lain yg bertanding pada malam ni. pertarungan nampak sengit. balingan demi balingan+lontaran telah dilakukan.
masing2 rakus mencari mata kemenangan tanpa menghiraukan bola yang meluncur laju melalui longkang yg disediakan utk mereka yg kurang mahir. haha

akhirnya, kemenangan keseluruhan berpihak kepada MANTAN KKE.
utk kategori kumpulan, AJK AGM hanya menang tipis kepada MANTAN KKE dgn hanya perbezaan 4pin sahaja. huuu..

Papepn mmg bes la.. kenangan terakhir bersama kelab ku tercinta.
Semoga permainan baling bebola boling ini akan menjadi tradisi sepanjang zaman. cewah..
"AKHLAK GEMILANG, AKADEMIK CEMERLANG"

MSN Onion Icons MSN Onion Icons Onion Icons Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icon Onion Icons Onion Icons Onion Emoticon

Paper JM=Jurutera Masyarakat

View Comments

*aku xtw ni tgn spe

woh.. baru berakhir paper kedua ku..
tinggal 2 paper lg sblm start praktikal.. huhu
kamis ni paper utilisation n isnin depan fuzzy..
paper td leh thn la... aduhai..blur aku..
satu soklan 20 markah, nk hurai ape? huhu
aku rse la JM ni wajib blaja je la tp xyh la nk exam2 ni..
semua teori.. pening aku..
papepn semua da berakhir utk subjek ni..
hrp markah pn ok la wlaupun performance xbpe baik td..
ni gara2 ujan yg membuatkn fokusku ilang sedikit.
caiyook2 utk 2 paper akan dtg.

JOM STUDY :)

Monkey Icon Monkey Emoticons Monkey Icons Monkey Icons Monkey Winks Monkey Icon Monkey Emoticons Monkey Icons Monkey Icon Monkey Icon Monkey Winks


ARSENAL | THE GUNNERS

JAWATAN KOSONG KERAJAAN | SWASTA

Related Posts with Thumbnails